Köp guld som investering och gåva

Hos våra medlemsbutiker kan du enkelt köpa guldtackor i 24 karat guld som ett sparande till dig själv eller för att ge bort som en present. De finns att beställa i storlekarna 1 gram och uppåt.

Ge bort en guldtacka i present

En guldtacka är en annorlunda och unik present, som också kan innebära en långsiktig investering. Guldtackan kommer alltid att behålla ett värde och förhoppningsvis går värdet upp på guldtackan. Därför är en guldtacka en fin och genomtänkt gåva som till exempel doppresent, och varför inte fortsätta ge barnet en guldtacka varje födelsedag?

En guldtacka är ett bra alternativ som:

♦ Doppresent
♦ Examenspresent
♦ Studentpresent
♦ Bröllopspresent
♦ Födelsedagspresent

Alla våra tackor innehar Good Delivery Status, vilket innebär att de uppnår de av The London Bullion Market Association (LBMA) fastställda kvalitets- och renhetskriterier som endast ett fåtal återvinningsföretag lyckats att nå.

Pris på guldtackor

Priset på guldtackor varierar från dag till dag och styrs till största del av börspriset för guld på Londons metallbörs (LME). Därmed går det inte att sätta ett fast pris på guldtackor.

Att köpa guldtackor i Sverige är momsfritt.

Köp investeringsguld hos en Guldalliansmedlem

Du kan även handla större guldtackor som investering till ditt sparande.

Att investera i fysiskt guld är en av världens äldsta sparformer och en av de största fördelarna är att du själv äger och innehar guldet. När det har varit oroliga tider världen över har många historiskt sett vänt sig till guldet för att säkra sina tillgångar.

Gör om ditt guld

Hos guldsmederna i Guldalliansen kan du alltid lämna in dina gamla smycken för att göra om dem till nya.

Sälj ditt guld

Vill du sälja guld - vänd dig till en av våra medlemsbutiker för en korrekt värdering.

Miljövänlig återvinning

Miljövänlig återvinning

Vi tar hand om ditt guld på bästa möjliga sätt med hänsyn till miljön.