Handla hos Guldalliansen 

”Allt från enkel reparation till unikt designat smycke”

Hos guldsmederna i Guldalliansen får du alltid ett personligt bemötande av en professionell guldsmed – oavsett om du är ute efter enklare reparationer, att sälja guld, köpa guld som present eller specialdesigna unika smycken.

Unika och personliga smycken

Oavsett om din drömring är en slät, enkel eller en egendesignad, unik ring - har våra anslutna guldsmeder kunskapen att hjälpa dig. Lär dig mer om unika smycken.

Gör om dina gamla smycken

Om du har gamla eller trasiga smycken liggandes hemma kan du återvinna dessa till nya smycken eller använda dem som betalning. Läs mer om omarbetning av smycken.

Investera i guld

Hos våra medlemsbutiker kan du enkelt köpa guldtackor i 24 karat guld som ett sparande till dig själv eller för att ge bort som en present. De finns att beställa i storlekarna 1 gram och uppåt. Läs mer om guldtackor.

Sälj ditt guld tryggt hos en guldsmed

Guldsmederna inom Guldalliansen står för korrekt, ärlig värdering och trygghet. Vi har listat några viktiga punkter att tänka på om du vill sälja ditt guld.

Återvunnet och konfliktfritt guld

Guldsmederna i Guldalliansen värnar om miljö och mänskliga rättigheter och strävar efter att alltid arbeta med återvunna och konfliktfria ädelmetaller. Läs mer om återvunnet och konfliktfritt guld.

kontakta någon av våra guldsmeder

Visste du att?

1 gram guld kan slås så tunt att det täcker en yta av 1 kvadratmeter.

Gör om ditt guld

Hos guldsmederna i Guldalliansen kan du alltid lämna in dina gamla smycken för att göra om dem till nya.

Sälj ditt guld

Vill du sälja guld - vänd dig till en av våra medlemsbutiker för en korrekt värdering.

Miljövänlig återvinning

Miljövänlig återvinning

Vi tar hand om ditt guld på bästa möjliga sätt med hänsyn till miljön.